Energetische therapie of Healing

Energetische therapie of healing harmoniseert je levensenergie fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je zit beter in je vel, hebt meer energie, bent meer ontspannen, vindt meer vervulling in je leven. Het versnelt genezing en ruimt blokkades en stress op. Het gevolg is dat geest en lichaam beter samenwerken en je kalmer en alerter in het leven staat. Ook reik ik je via gesprekken en persoonlijke adviezen mogelijkheden aan jezelf te veranderen, herhaling van klachten te voorkomen, om weer op gang te komen als je het even niet meer weet. Het resultaat:

Lichamelijk: meer energie, snellere genezing, minder pijn, beter geaard, rustiger hhersengolven.
Emotioneel: lekkerder in je vel, meer ontspannen, gelukkiger, evenwichtiger, rustiger.
Geestelijk: beter geconcentreerd, alerter, doelgerichter, creatiever, meer overzicht.

Het brengt je kortom in evenwicht! Je kunt bij mij terecht voor:
– Aurahealing/Chakrahealing
– Energetische massages
– Reiki

Bij de behandeling wordt gewerkt met lichte aanrakingen met de handen. Dit voelt warm en is rustgevend. Bij aurahealing wordt ook het energieveld, de aura , via de handen in evenwicht gebracht. Je kan gewoon je kleding aanhouden. De healing helpt je om beter in je vel te komen en het genezingsproces te stimuleren. Het wordt gemakkelijker oorzaken te zien van ziekte of problemen te zien en oplossingen te vinden.

Energetische therapie vraagt daarnaast thuis een actieve deelname van jouw kant. Ik geef oefeningen mee die je stimuleren om de positieve veranderingen in je leven
te integreren, zoals bijvoorbeeld aardings- en ademhalingsoefeningen.

Wil je weten hoe healing werkt?

Kijk bij Meer weten? voor uitleg over aura’s, chakra’s, energievelden, hersengolven, zelfgenezend vermogen enzovoorts.

THEA SCHRÖDER © 2020 | Website door 11 Internet